DESPRE NOI

Despre noi

SC NELSONPROD SRL  este o societate infiintata in anul 1991 cu capital privat roman – avand ca domeniu de activitate fabricarea si comercializarea produsului de lipie libaneza, fabricarea si distributia de inghetata și comercializarea de inghetata soft .

Totul a inceput in Timisoara, cu un numar de 10 angajati priceputi si pasionati de celebrul desert italian. In primii ani de activitate procesul de productie era unul greoi, toate procesele se făceau manual. Punand foarte mult accent pe calitate, am inceput sa ne dezvoltam, am investit masiv in linia de productie si in angajarea de specialisti care sa supravegheze modul de pregatire a inghetatei si a lipiilor. Fiind sustinuti de o tehnologie performanta, oameni talentati si logistica moderna (proces automat de productie ), NELSONPROD se bucura de o dezvoltare continua in sectorul productiei.

Produsele Nelson se gasesc in urmatoarele judete din Romania: Timis, Caras Severin, Dolj, Gorj, Cluj, Arad, Alba, Constanta, Valcea, Buzau, Iasi, Teleorman, Calarasi, Harghita, Covasna, Mures.

De asemenea ne bucuram de un succes foarte mare in ceea ce priveste distributia lipiilor la nivel international.

nelsonprod

 

OBIECTIVE

Inca de la infiintare, obiectivul societatii a fost acela de a asigura produse de calitate si de a ne diversifica oferta in conformitate cu cerintele pietei. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru a prezenta un produs de cea mai buna calitate fiind convinsi ca numai astfel putem prospera si evolua.

CLIENTI

În ceea ce priveste sectorul de productie ne adresăm  firmelor de comert si alimentatie publica. Reprezentati de  micile magazine de cartier, restaurante, restaurant tip fast-food, firme de catering, marile hypermarketuri, persoane fizice, organizatori de evenimente. Deoarece produsele noastre sunt expuse in toate aceste locatii, ne adresam si clientului direct care cumpara inghetata din magazinele partenere.
Asiguram in cele mai bune conditii la nivel national transportul si livrarea produselor noastre la termenele stabilite si cantitatile comandate.